Азбука на вайпинга - обща информация

Ако ги прочетете, ще си спестите не само огромно количество време, което иначе би трябвало да изразходите за четене на неструктурирани материали, но също така ще положите необходимата основа за по-нататъшно независимо проучване на въпроса. Колкотоп овече информация имате, толкова повече това ще улесни избора ви на електронна цигара.
 
Както във всяка сфера на човешката дейност (особено хобитата), новаците се сблъскват с много противоречиви мнения, становища и "разкрития". Надяваме се, че ще ви бъде по-лесно да изберете вашата електронна цигара, след като имате обща информация по въпроса.
 
И така:
 
Електронната цигара (изпарител) е устройство, което преобразува течност, обогатена с никотин, която се вдишва чрез изпаряване.
 
Всяка електронна цигара се състои от два основни компонента: литиево-йонна батерия с LED светодиоден индикатор и пълнител с никотинова течност и атомайзер в едно.
 
Използването на електронна цигара е здравословна алтернатива на тютюнопушенето. При електронните цигари липсват традиционните за "редовните" цигари горивни процеси. Съответно, е-цигарите не образуват катран и други канцерогенни вещества, които предизвикват най-голяма вреда на организма на пушача.
 
Използването на електронни цигари е процес, при който организмът се насища с никотин. Основното предимство на електронната цигара е по-малкото щети, причинени на здравето (без катран и канцерогенни вещества).
 
Тъй като електронните цигари не образуват типичния за "редовните" цигари дим, използването им в повечето случаи е по-социално приемливо.
 
В началото, единственият критерии при избор на е-цигара, който трябва да има начинаещият потребите, е удобството.  За начинаещия потребител най-доброто устройство е онова, което му е най-удобно.
 
За повечето потребители ще бъдат най-удобни устройства с външен диаметър от 14-17 мм.
 
Едно от първите неудобства, с които ще се сблъска всеки начинаещ потребител, е първоначалната инвестиция. Но, след това разходите за вашата е-цигара са символични в сравнение с онова, което плаща всеки потребител на "редовни" цигари.
 
Не съществува правилен или грешен избор на електронна цигара. Изборът на е-цигара е индивидуален. Понякога това е и интуитивен избор на ниво "харесвам / не харесвам". Разбира се, формални критерии са спецификациите. В този случай личният избор трябва да бъде подкрепен от добро представяне. Бъдете сигурни, че експертите от elektronnicigari.bg разполагат с необходимата ви информация, и са готови във всеки един момент да ви я поднесат разбираемо и достъпно.