Бази и аромати за студеното време

От класиките, познати на почти всеки фен на електронните цигари, до креативните коктейли от популярните аромати, като мента и ментол, избрахме за вас няколко от най-добрите аромати, подходящи за по-хладното и студено време от годината.
 
Всеки, който мрази зимата може да предпочете поне няколко вкусни и жизнени аромати. Те ще ви накарат да почувствате, че под краката ви има по-скоро морски пясък, отколкото сняг.
 
A&L Succube аромат за база 30мл: Ако в студеното време мечтаете за по-топли дни, направете мечтата реалност с A&L Succube. Това е перфектен вкус на пресен лимон, удачно съчетан със  сладка малина. A&L Succube ви дава аромат и вкус, който е ярък и жизнен - ​​точно обратното на сивите есенни дни.
 
Halo Аромат SUBZERO 10мл - Ментол: Има причина хората да ползват ментола за разтривки, когато дойде сезонна на есенно-зимните настинки. Halo Аромат SUBZERO 10мл - Ментол дава свежо усещане за ментол, с леки ментови нотки, които ще ви помогнат да оцените студа, без да се налага да го чувствате.
 
Аромат за база с вкус на Кафе /BigMouth Caramel Macchiato: Горещата чаша кафе е идеалния антидот на един студен ден. COFFEE PARADISE ще ви даде богато, ароматно затопляне - перфектно усещане, което ще направи късите зимни дни по-малко тегави и неприятни.
 
Halo Аромат Frostbite 10 мл - Ментол: Вземете свежия вкус на мента и го потопете в ледената чистота на ментола -  ще получите една изключително ударна e-течност. Halo Аромат Frostbite ще събуди сетивата и ще прогони сезонната депресия. Освежаващото усещане ще ви накара да забележите и да се насладите ефективно на есенните дни.
 
Аромат за база BigMouth AMERICAN PANCAKE 10 мл: перфектното предложение за всеки, който мрази зимното време.  Сладко, утешително и вкусно усещане с нежен ягодов послевкус.
 
В нашия електронен магазин ще намерите още предложения за бази и аромати, които ще разнообразят есенните и зимни дни. За повече информация посетете elektronnicigari.bg.