Защо електронната цигара е по-добра алтернатива?

Електронните цигари са измислени като алтернатива на тютюнопушенето. Днес пушенето на цигари, лули и пури все по-често се разглежда като нещо натрапчиво и безотговорно. Нека разберем какви са ползите от електронните цигари, или т.н. изпарители.
 
1. Електронните цигари щадят белите дробове, но пазят и портмонето. От финансова гледна точка електронната цигара е по-добрият избор, особено ако сте заклет пушач, който преди време е тровил дробовете си с една-две кутии цигари на ден.
 
2. Всеки, който е пушил обикновени цигари знае, че запалиш ли тютюневата пръчка, трябва да я изпушиш докрай. Електронната цигара не те задължава колко и кога да пушиш.
 
3. Ако изберете по-разумната и здравословна алтернатива на тютюнопушенето - електронната цигара, ще се отървете от неприятната миризма на тютюневия дим. Косата, ръцете, дрехите и домът ви ще ухаят приятно. Дори и да я изпуснете случайно, електронната цигара няма да направи дупка на дрехите ви или килима. Освен това отпада използването на пепелници и запалки.  
 
3. Позволено е да се пуши електронна цигара на места, които традиционно попадат под забрана на тютюнопушенето. Електронните цигари са без пламък и без пушек.
 
Не на последно място трябва да обърнем внимание и на някои социални последици.
 
С течение на годините тютюнопушенето се приема негативно от обществото поради много причини. Затова днес има забрани за тютюнопушене почти навсякъде, с изключение на автобусните спирки и тротоарите пред заведенията.
 
Ако сте пушач, вие със сигурност сте забелязали все по-големия размер на ограниченията. Дори на частно парти, ако домакинът е непушач, няма да имате шанс да припалите.
 
Миризмата, последиците за здравето, а дори и разходите за здравеопазване превърнаха традиционните цигари в нещо наистина лошо.
 
Навярно има още ползи от електронните цигари. Но най-важно от всичко казано до тук е, че е-цигарите дават свобода.
 
Ако прибавим към свободата спестеното време и пари, то тогава нищо не би трябвало да ви спира да
изберете е-цигара от elektronnicigari.bg.
 
Нашите консултанти ще ви предоставят информацията в разходно-ефективен, лесен и разбираем вариант, ако току що сте решили да преминете на е-цигара. А ако вече сте наясно от ползите - възползвайте се от промоциите и богатия каталог, за да направите най-добрия избор.