Nexus All-in-One от Vaporesso - стилен, но и силен

Или иначе казано - перфектния джобен формат. Най-стилната съвременна електронна цигара, според дамите. Има и такива, които понякога се оплакват, че го усещат малко по-тежък, но такова е само първото впечатление.
 
Nexus All-in-One от Vaporesso не се чувства евтин, въпреки добрата цена. Това е едно модерно изглеждащо устройство, което се усеща "удобно" в ръката. Също така, мундщукът е много ергономичен и пасва добре на устните.
 
Съдържа 2 милилитра сок и се захранва с батерия от 650 mAh. Nexus е с автоматичен контрол на температурата и може да се зарежда отново, има контрол на въздушния поток. Контролът на температурата е с три настройки, които могат да бъдат избрани чрез малък бутон. Освен това, Nexus All-in-One от Vaporesso се предлага в осем различни цвята, за да задоволи и най-капризните клиенти.
 
Nexus има три настройки за контрол на температурата. Променят се чрез бързо натискане на бутона три пъти. За да видите коя настройка сте включили, натиснете и задръжте бутона.
 
 - Висока (силна) настройка е с бяла светлина, която доставя 12,5 вата.
 - Средната настройка е с жълта светлина, която доставя 10,5 вата.
 - Ниската настройка е с червена светлина, която доставя 9 вата.
 
Двете спирални глави, налични за Nexus, са 1.0-ома NX CCELL керамика и 1.0-ома NX OCC памучна глава. Ключът към оптималната работа с тези намотки е да се използва течност с висок вискозитет. Заради двете бобини с големи отвори (2 х 3 мм), трябва да се избягват течностите с по-малка плътност, тъй като главите лесно се наводняват.
 
Предимствата на NX намотките:
 
 - Добър и последователен аромат
 - Няма сухо дърпане
 - Дълготрайни са (ако се използва течност с по-добър вискозитет)
 - Без проблем работят и при най-висока настройка на температурата.

Вкусът на Nexus All-in-One от Vaporesso е наистина добър, благодарение на двете намотки, а ударът в гърлото не е нито прекалено агресивен, нито твърде мек. Това вероятно е ОК за повечето хора. Парата е подходяща за този тип устройство, което означава, че не е твърде много или твърде малко. Дори и при най-ниската настройка на температурата, издухването е задоволително.
 
Батерията на Nexus е 650 mAh и е в съзвучие с други продукти от своя диапазон (като оригиналния Aspire Breeze и SMPO). В зависимост от това как я използвате, ще може да я ползвате без зареждане почти през целия ден. Състоянието на батерията се индикира: светодиодът ще свети в бяло, когато е пълен, зеленият цвят означава, че има 50% до новото зареждане, а червеният цвят означава, че е почти празна.
 
Предимства:
 
 - Малък размер
 - Добро качество на устройството
 - Удобен мундщук
 - Наистина добър вкус
 - Автоматичен контрол на температурата, който работи
 - Регулируем въздушен поток
 - Дълго ползване без страх от изгаряне на серпентината
 - Комфорт на гърлото при дърпане
 - Осем цветови опции
 
Недостатъци:
 
 - Нужда от гъст, вискозитетен сок.
 - Малко неудобен механизъм за пълнене.
 - Прозорчето за течността не показва достатъчно.
 - За хората с неособено нежни ръце контрола на температурата, както и USB-порта ще изискват малко повече усилия.
 
Заключение
 
Има някои дизайнерски решения, които не са добре обмислени, но като цяло Nexus All-in-One от Vaporesso ще ви накара да чувствате една стабилност и сигурност. Усещането е последователно и ароматно, а намотките са точно толкова дълготрайни, колкото всеки един потребител би искал да са. Регулируемостта на въздушния поток и вграденият контрол на температурата са две функции, които трябва да ги има във всички устройства, за в бъдеще.