"Revenger-KIT" на Vaporesso - огромна мощност и атрактивен външен вид

Vaporesso пусна първия си продукт - "Revenger-KIT", който достига до 200 вата, че и по-нагоре - комплекта "Revenger-KIT". Използвайки същата функционалност на своя OMNI Board, "Revenger-KIT" предлага и вътрешно зареждане през USB, и още по-удобен екран, както и функционално меню. Резервоарът NRG е оборудван с ново семейство от ниско-устойчиви, подомови бобини - GT Cores.
 
Още щом го извадите от кутията, "Revenger-KIT" впечатлява със смели цветови акценти и скосени, елегантни ръбове. Устройството до голяма степен е освободено от всякакви излишни бутони, с изключение на главното захранващо копче. Бутонът нагоре/надолу, както и копчето за избор, е разположено на лицевата страна на устройството под 0.96 инчовия OLED-дисплей, и, за разлика от моделите на други марки, са доста стабилни. Всички бутони на модела имат лесен спусък, а запалващият бутон е с приятен и мек клик.
 
В ръката "Revenger-KIT" се чувства много приятно. Въпреки че модната рамка е изработена от алуминиева сплав, тя се усеща не толкова като метал, колкото като нещо, което е по-синтетично - като висококачествена пластмаса. Всички повърхности са закръглени и скосени и с приятен гланцов блясък. "Revenger-KIT" е удобен както за мъже с по-големи ръце, така и за дами, чиито китки са нежни и деликатни.
 
Една от характеристиките на Vaporesso, с които компанията се гордее, е използването на технологията "In-Mold-Labelling" за повърхността на "Revenger-KIT". Това допринася за издръжливостта на покритието, и го прави по-устойчиво на надраскване. Разбира се, по приятно гладката повърхност могат да останат пръстови отпечатъци, но те лесно могат да се отстранят с обикновена почистваща кърпичка.
 
"Revenger-KIT" разполага с "интелигентно зареждане" чрез USB. Vaporesso се гордее, че времето за зареждане е намалено с 50%, като максималната мощност на зареждане е от 2,5 ампера. Портът за зареждане може да се използва и за надстройки, както и за защита от претоварване.
 
Черешката на тортата за някои ще бъде добавянето на "часовник в реално време", при избора на аналогов или цифров дисплей. Имайте предвид, че ако извадите батериите, часовникът ще се нулира и ще трябва да бъде прекалибриран чрез менюто за настройки на системата, чрез няколко кликвания на бутона за режима.
 
Оптичният чипсет на "Revenger-KIT" е много ефективен и е рентабилна алтернатива на скъпите дънни платки. Също така можете да регулирате силата на всмукване до меко, нормално и високо.
 
"Revenger-KIT" е доволно функционален. Достатъчно е само да натиснете и задържите бутона за избор.
 
Дългото натискане ви превключва към VW / TC (Ni / SS / Ti) / M1 / M2 / Bypass и системни настройки.
 
TC се движи с 10 градуса по Фаренхайт и 5 градуса по Целзий.
 
Можете да превключвате между ° F и ° C, като се движите извън температурните диапазони на всеки от тях.
 
В режим TC можете да изберете целевата мощност. За да направите това, трябва да отидете на System Settings ---> VT mode.
 
Режимите M1 и M2 позволяват да се използва дефинирана от потребителя крива на TCR. Това може да се определи с помощта на софтуер за Windows, който се предлага от Vaporesso.
 
Режимът Bypass позволява да се избере директно напрежение от батериите.
 
Настройките на системата /System Settings/ съдържат следните опции. За да ги изберете трябва да натиснете трикратно бутона Option:
 
Режим VW: определете силата на изтегляне от 3 налични настройки
 
Режим VT: определете мощността в режим TC
 
Настройка на часа: включване и изключване на часовника, промяна на дата и час
 
По подразбиране: възстановете фабричните настройки
 
Интелигентно включване / изключване: включване и изключване на интелигентния режим
 
Таймаут на екрана: определете времето, през което екранът ще работи
 
Изход: излезте от менюто
 
Функционалността на менюто не е лоша, но изисква малко търпение, за да се стигне до менюто за настройки на системата, тъй като няма начин да преминете бързо към предишните опции.
 
Комплектът "Revenger-KIT" се доставя с бобините GT4 и GT8. И двете са с резистентност 0.15 ohm, но са структурно различни - първата е с четворна намотка, подредена на две височини. Втората е с окто-бобина с два набора от по четири намотки.
 
"Revenger-KIT" може да ви се стори малко по-тежък, поради усъвършенстваните технически характеристики, но неговият общ размер и елегантен външен вид го правят удобен за ползване.
 
Абсолютно всички характеристики на "Revenger-KIT" го катапултират до статуса на сегментен лидер, който най-вероятно ще служи за пример на конкурентите в дългосрочен план.
 
Ако търсите абсолютно фантастичен комплект с точен режим на захранване и контрол на температурата и феноменален външен вид и резервоар, тогава "Revenger-KIT" на Vaporesso е за вас!