VAPORESSO SWAG KIT-80W - мини-модел с големи възможности

VAPORESSO SWAG KIT-80W е мини-модел с големи възможности и капацитет.
 
Обичайно бихте свързвали мини моделите с големи компромиси в някои от другите им функции, като сила и производителност, но всъщност това не важи за тази елегантна и функционална е-цигара. Достатъчно е да погледнете само капака за батерията, за да оцените дизайна на това мини бижу.
 
Vaporesso Swag е изненадващо универсален мод. Режим на мощност, контрол на температурата, режим на термична обработка, както и интелигентно зареждане на батерията и дори часовник - това са само част от изненадите, които крие в себе си този модел.
 
Екстериорът също е добре направен. Според информация в уеб сайта на производителя пластмасовите части се правят с помощта на някакъв нов вид шприцоване. На теория това трябва да направи покритието по-трайно, отколкото ако е боядисано, което означава, че ще се ползва по-дълго време. Времето ще покаже дали това е вярно или не, но на първо четене звучи добре.
 
Резервоарът е добре направен. Той се пълни отгоре и има контрол на въздушния поток по дъното. Има пет рулони, които работят с него.
 
Ароматно качество
 
Вкусът и качеството на пàрите, които са резултат от използването на комплекта, са добри. Комплектът идва с GT2 бобина и GT CCELL. GT2 е единична бобина с мощност 0.4ohm, която осигурява доста балансирана комбинация от вкус и "облачно" производство. Нищо революционно, но заради това VAPORESSO SWAG KIT-80W работи и се усеща по един приятен начин.
 
CCELL е изработена от керамични материали, вместо от памучен материал. Според Vaporesso, това позволява намотката да доставя значително подобрен вкус. Не само това - тези бобини трябва да са безопасни при по-високи температури, така че да могат да доставят по-големи облаци пара, плюс те  издържат доста по-дълго от редовната намотка.
 
Гъвкавост на мощността
 
Гъвкавостта на мощността на този комплект е добра за малкия размер и батерия. Можете да получите до 80 W, плюс контрол на температурата.
 
Минималното съпротивление, с което може да се справи, е 0.05ohm.
 
Лесна употреба
 
Swag е доста приятен за използване кит за използване. Менюто е лесно за навигиране и бързо се свиква с него. Резервоарът се пълни като просто завъртите отвора. Не би трябвало да имате проблем с това, дори ако никога преди не сте го правили.
 
Преносимост
 
Преносимостта на този комплект е много добра. Височината на модела е по-малка от 7 см, дори когато включите капачката за батерията. Ширината е около 3-4 см и е с дебелина около 2-3 см. Това е достатъчно малко, за да се носи удобно в джоба. Няма "изтичащи" проблеми, така че не е нужно да се притеснявате и за това.
 
VAPORESSO SWAG KIT-80W е идеална опция за хора, които имат опит с вайпинга, но просто обичат да им е удобно, както и за такива, които са абсолютно начинаещи.
 
Много от начинаещите предпочитат по-лесни за използване комплекти, но биват разочаровани само след няколко месеца, когато осъзнаят, че искат да имат повече. VAPORESSO SWAG KIT-80W е точно онова "повече", от което те имат нужда
 
Комплектът е с добър баланс, малък и лесен за използване, като същевременно дава възможност да си поиграете с всички различни режими на изпаряване, които понастоящем се предлагат на пазара.