Евтини електронни парогенератори: плюсове и минуси

Поздравления! Направили сте най-важната крачка към подобряване на своето здраве! Поровили сте се в интернет, поговорили сте с приятели, познати и близки, и сте стигнали до извода, че за постигане на желаното трябва да ползвате електронна цигара - със сигурност едно от най-оптималните решения.
 
В края на краищата, с помощта на електронната цигара не само ще намалите количеството на никотина и неприятния дим от обикновените тютюневи цигари, но няма да се тревожите и за вредите, които нанася пасивното пушене. Живот без без катран, без канцерогени, без окислителни продукти, без излишни разходи! Какво още трябва да знаете за безвредното и мигновено разпръскване парата чрез е-цигара?
 
Като цяло, предстои да добавите един последен нюанс - избор на подходящо устройство. И точно тук начинаещите вайпъри са изправени пред дилемата: да си купят евтин електронен парогенератор (оправдан минимален разход, ако не ви хареса). Или да инвестират във висококачествено устройство (ако наистина ще се залавяме за работа - нека да е сериозно). Нека разгледаме и двата варианта.
 
Евтини електронни цигари
 
Един евтин парогенератор е вид пробен вариант за тези, които все още не са решили дали да преминат към електронно пушене или не.
 
В края на краищата, можете да чуете много мнения: един е останал доволен от вайпинга, а за друг - преходът не е бил успешен, и той се е върнал към обичайния тютюн. Евтините електронни парогенератори дават възможност за изпробване на парата, последиците от това, и плюсовете на всички характеристики от прехода.
 
Защо евтините електронни цигари не са най-доброто решение?
 
Въпреки атрактивната цена, евтините електронни парогенератори имат някои нюанси, които трябва да бъдат отбелязани:
 
1. Невъзможност за ремонт
 
За да се намали максимално цената на устройството, производителите използват при производството им далеч не най-качествените елементи и материали. Например, специалистите в нашите магазини често са готови да се справят с почти всеки проблем, но срещат сериозни проблеми при отстраняването на повреди от евтините електронни парогенератори. Защо? Често това е просто невъзможно: почти всички детайли в тези модели са предназначени за еднократна употреба. Това затруднява нашите специалисти и изнервя клиентите. И често е налице отказ да се използва електронна цигара, след като е налице този първоначално негативен опит.
 
2. Остарели системи за изпаряване
 
Разбира се, устройството ще работи, но не толкова ефективно, колкото моделите със съвременни системи за изпаряване. Резултатът е, че изпарителят ще е много взискателен при работа и поддръжка, и е много по-трудно да се адаптира към електронното пушене.
 
3. Фалшиви спецификации
 
Популярността на парогенераторите за еднократна употреба, както и евтината "електроника", причинена от ниска цена, за съжаление абсолютно не съответства на производителността и качеството на придобитите устройства. Случва се да се сблъскаме с пренатоварени обещания по отношение на характеристиките на устройството - по-специално капацитета на батерията. В резултат на многократно проведени тестове и сравнения, специалистите от нашите магазини откриха отклонения от 25 до около 50% между обявеното и действителното представяне на батерията на евтините електронни цигари. И всичко това, защото енергийно ефективните батерии имат подходяща цена, която сама по себе си противоречи на идеята за евтин електронен парогенератор. Въпреки това, за да се рекламират ефективно, производителите декларират по-висока производителност, като разчитат на факта, че потребителят няма да може да провери тази информация. За да направите това, трябва да разглобите корпуса, да махнете батерията и да я тествате на анализатор на батерията.
 
4. Кратка продължителност на употреба
 
Както казахме, популярността на евтините електронни цигари, до голяма степен, се дължи на тяхната ниска цена и възможността да се опита електронно пушене. Въпреки това, заедно с ниската цена и жаждата за експерименти, ще получите и разни други "бонуси": липса надеждност и стабилност на работа, неособено голямо разнообразие от модели, които да отговарят на вашите нужди и по-скорошна повреда.
 
Между другото: не толкова отдавна проведохме сред нашите клиенти проучване за използването на електронни парогенератори. В резултат на това, искахме да знаем колко хора напълно са се отказали от пушенето на цигари, като са преминали на здравословната алтернатива на тютюнопушенето, както и колко потребители са се върнали обратно към тютюна. По време на изследването бяхме заинтересовани от производителя на използваното устройство, цената и времето на използване.
 
Резултатите от анкетата ясно показаха, че близо 70% от хората, които са си купили евтини електронни цигари, след немного време са се върнали към употреба на аналогови цигари. При собствениците на качествени индивидуално избрани устройства, тази тенденция не беше отбелязана.
 
Заключението е просто: както се казва, "глупакът плаща два пъти". Ако искате да купите електронни парогенератори евтино, не трябва да имате излишни илюзии и незабавно се подгответе за резултата, който най-вероятно ще разочарование.
 
5. Липса на избор
 
Както вече казахме, електронната цигара трябва да бъде избрана стриктно индивидуално. Защо? Факт е, че всеки потребител има свои собствени предпочитания, започвайки с дизайна и завършвайки с желаните функции на устройството, интензивност и начин на пушене. За някой е важно устройството да е компактно и просто за употреба, друг се нуждае от енергийно интензивно устройство, способно да осигури висока мощност на работа. Има и такива, които искат да бъдат в състояние самостоятелно да обслужват изпарителната система, постигайки максимална индивидуална производителност. Може би вие сте от тези, за които важен е единствено дизайна? Като цяло - колкото хора, толкова и избори.
 
По-евтините електронни цигари изключват една голяма част от тези опции на избора. Но, при по-скъпите модели има комбинация от няколко опции.
 
Почти всички евтини устройства имат подобни характеристики, и не дават възможност да се избере точно това, което е идеално за конкретен потребител. Следователно - преобладаващата част е недоволство и неудвлетвореност, а неизбежният резултат - разочарование.
 
И така, какъв е резултатът?
 
Резултатът е прост: ако сте взели окончателното решение да изключите (частично или напълно) от живота си тютюна - веднага направете избор в полза на качествени електронни цигари от доказани производители. В този случай със сигурност ще ви помогнем при избора на правилния модел и течности.
 
Но, ако вашето единствено желание е просто да опитате, за да разберете как ще се адаптирате - може да изберете от по-евтините модели, които предлагаме, и които със сигурност ще задоволят претенциите ви за съотношение цена/качество. Всичко зависи от вашите желания и цели.