Запознайте се с модерния пушач!

Модерният пушач не се влияе от рекламите, които изтичат от телевизионния екран. Не го интересуват билбордовете, които рекламират най-новото в тютюневата индустрия.
 
Модерният пушач предпочита вредните навици да са здравословни. Възможно ли е това? Да, електронните цигари не вредят на здравето. Не и по начина, по който са вредни тютюневите цигари.
 
Модерният пушач предпочита да пазарува онлайн, и пак онлайн да се осведомява за новостите, свързани с любимият му навик. Той чете, информира се и споделя мнения в социалните мрежи с други такива, като него - любители на електронните цигари. Не се крие, не се ограничава - може да пуши любимата си е-цигара буквално навсякъде.
 
Няма да видите модерния пушач да зъзне на тротоара през зимата, или да колабира от жега в летните градини на заведенията - димът на неговата е-цигара не е опасен за околните, нито за него самия.
 
Модерният пушач винаги ухае добре. Той не е причина дрехите на хората около него да миришат лошо.
 
Модерният пушач има мръсна малка тайна - той е бивш пушач. Преди време и той, като всички останали пушачи, е мил ръцете си след като е пушил повече от тютюневите цигари, към които е бил пристрастен. Използвал е една дузина ароматизатори, пръчици и свещи, за да неутрализира ужасната миризма от цигарите в дома си. Познава действието на повечето води за уста и е посещавал кабинета на зъболекаря за избелване на зъбите поне 2 пъти в годината. А през последните няколко години, преди да открие удоволствието от употребата на електронната цигара, е имал сериозни финансови проблеми, заради вредния навик... Звучи ли ви познато? А искате ли да промените тази злополучна поредица, изброена току що? Ако е така, не губете време! Станете модерен пушач.
 
Електронната цигара няма да ви превърне в зависимо малодушно същество, което, освен на себе си, вреди и на хората наоколо. Възможно е точно е-цигарата да бъде средството, което ще ви откаже от пушенето изобщо. Психолозите казват, че колкото по-забранено и опасно е едно нещо, толкова пристрастеността е по-голяма. Както и вероятността да искаме да го опитаме... Модерният пушач знае, че може да пуши навсякъде своята електронна цигара, и поради тази причина я употребява само когато наистина има нужда, а не защото е забранено.
 
Може и да не ви се вярва, но е точно така - модерният пушач има свободата да избира кога да пуши. Той не е зависим от навика. Неговото пушене не е слабост, а удоволствие. Една голяма част от вайпърите споделят, че са усетили тази свобода още при закупуването на първия комплект за стартиране на е-пушенето.
 
Хората, които се интересуват от електронни цигари наистина искат да се отърват от тютюна. Те не просто искат да зачеркнат вредния навик, но и да променят живота си, във всеки един аспект - от физическото, емоционалното и финансово здраве до местоработата и социалните контакти.