Защо Джони Деп и Линдзи Лоън предпочитат да димят с електронни цигари?

При пушенето на електронна цигара няма дим, а само водна пара! Плюс това, електронната цигара дава възможност да избирате различни ароматни течности, които са с различно съдържание на никотин. Процесът на пушене на електронната цигара е щадящ за белите дробове и за общото здраве на човека.
 
Има много знаменитости, които са превърнали пушенето на електронна цигара в мания. Музиканти, актьори, политици и модели избраха здравословната алтернатива на пушенето, заради свободата и самочувствието, което вайпинга им осигурява.
 
Днес ви предлагаме кратък списък на известни личности, които предпочитат изтънчения аромат и богат вкус на е-цигарите пред неприятното одимяване с традиционни папироси.
 
Линдзи Лоън
 
И днес Линдзи Лоън обича да разпръсква облачета от своята електронна цигара. Тя е фен на здравословната алтернатива на пушене още от 2011-та година, когато започна да ползва изпарител, докато беше под домашен арест.
 
Кейти Пери
 
Искате ли да знаете какво прави Кейти Пери, за да бъде Кейти Пери на 100 процента? Освен да носи абсурдни дрехи и да боядисва косата си в разни щури цветове и съчетания, тя пуши с изпарител. Защото, когато сте Кейти Пери, всичко, което правите е готино.
 
Певицата определено влиза в нашия списък с известни личности, които пушат е-цигара. Тя е забелязана на различни места, пушейки електронна цигара, и можете да се обзаложите, че ще продължи да го прави толкова дълго, колкото самата тя реши.
 
Парис Хилтън
 
Парис Хилтън не е добра актриса, нито дори певица, но със сигурност може да поддържа имидж. Да, и до днес богатата и безпардонна Парис поддържа своя имидж, като пуши електронни цигари. Неведнъж папараците са улавяли блондинката да дими безпардонно с е-цигара на приеми или други светски събития.
 
Чарли Шийн
 
Един ден преди мнооого години Чарли Шийн открива изпарителите, а останалото е история.
 
Чарли Шийн е друга знаменитост в нашия списък на известни личности, които предпочитат е-цигарите. През 2011-та година Чичо Чарли дори беше рекламно лице на нов модел електронна цигара.
 
Джони Деп
 
Няма нужда от много обяснения кой е Джони Деп. Джони Деп е хипстър преди да съществува такова понятие. На снимачната площадка, у дома, в самолета или на сцената на някой рок концерт Джак Спароу се движи сред ароматните и безвредни облаци на своята електронна цигара, с която не се разделя от няколко години насам.
 
Със сигурност този списък може да бъде продължен. Определено, в някои от следващите публикации, които сме подготвили за вас, ще го допълним с още интересни имена. А на въпроса защо известните предпочитат електронните цигари, ще отговорим така - защото здравето е важно за всеки човек, без значение колко известен и богат е той.