Как да изберем електронна цигара за подарък?

Изборът на електронна цигара не е чак толкова труден, колкото повечето начинаещи вайпъри си мислят, че е
 
Но, когато се избира електронна цигара за подарък трябва да имате предвид някои особености.
 
Преди всичко - електронната цигара е стилен и оригинален подарък. Всеки може да купи парфюм, някакъв сувенир, който ще бъде забутан след месец, книга или скучна блуза. Списъкът на баналните подаръци е доволно дълъг. Нямаме за цел да го допълваме. Нашата цел днес е да сме оригинални и полезни.
 
И така - да започваме!
 
Електронната цигара е може би най-желания подарък за всеки пушач. Заедно с нея вие дарявате нов живот без вкус и мирис на изгорял тютюн.
 
Първо трябва да сте наясно, че електронната цигара не е играчка. Това е сериозно устройство и изисква съответното сериозно отношение. За да се вземе правилното решение при избора, трябва да имате предвид две неща:
 
 1. Колко цигари пуши човекът, на когото ще подарите цигарата?
 
 2. Каква сума сте готови да отделите?
 
Като цяло, това е достатъчно. Избор на цвят и аксесоари - това вече е ваша кауза.
 
Дали устройството ще е цветно? Зависи дали човекът, на който го подарявате е по-раздвижен като цяло, или е традиционалист. За предпочитане е да изберете черна или модел чиято повърхност е полирана или хромирана.
 
Цената на електронната цигара е пряко пропорционална на надеждността на устройството. Това означава, че по-скъпия модел има по-дълъг живот и предоставя повече екстри на собственика. Цената се определя и от пълния набор от допълнения към устройството. Например, модел с бутон на батерията често е по-скъп, отколкото автоматичните, но тези батерии са по-удобни и надеждни.
 
В нашият онлайн магазин всеки месец се организират промоции. Щом отворите www.elektronnicigari.bg ще имате възможност да се информирате и за други актуални промоции, не само месечни. От секцията "Най-продавано" ще добиете представа кои са моделите и комплектите, предпочитани от хората, които са наясно с употребата и използването на електронните цигари.
 
Ако не сте сигурни какво точно искате да закупите, винаги може да звъннете на телефон 0895-53-63-63 или да изпратите запитване на адрес elektronnicigari.bg@gmail.com.
 
Избор на течност
 
Би било странно да купите цигара, но да не вземете течност. Случва се, но пропускът е поправим.
 
Разнообразието от течности е доволно голямо. Може да избирате измежду течности с вкус на мента, на напитки, фруктови или класически тютюн. Има течности, които изобщо не съдържат никотин, но ние не препоръчваме да се започва употребата на електронна цигара с такава течност, ако лицето, на което я подарявате, е пушач.
 
Ако купувате подарък на много близък любим човек - съпруг, приятел, син или баща - не забравяйте аксесоарите. Ако електронната цигара е подарък за жена - аксесоарите са задължителни, заради доброто впечатление, което ще направите. Връзки, зарядни устройства, калъфи - изборът е ваш!
 
И накрая...
 
Не е достатъчно просто да опаковате добре вашия подарък.
 
Трябва да познавате предимствата на електронната цигара. Полезни подробности можете да прочетете на нашия сайт, както и да се запознаете с характеристиките на устройствата, които ще ви кажат в детайли нашите консултанти.
 
След достатъчно убедително представите тънкостите на управление на устройството, лицето на което ще го подарите със сигурност ще се заинтересува от това да разбере какво е въздействието на електронната цигара, най-малко като експеримент.