Как се пуши електронна цигара? Кратко ръководство за начинаещи

Сериозното разнообразие от аромати за е-цигари е един много голям плюс. Но в същото време е и минус, защото новобранците може да се "удавят" в морето от вкусове и аромати - нещо толкова различно и много по-хубаво, за разлика от конвенционалните цигари.
 
Затова решихме да помогнем: Ето как един пушач може да превключи в няколко лесни стъпки.
 
Избор
 
Преди да си купите е-цигара, помислете какво точно ви харесва при пушенето и как това може да повлияе на избора ви? Очаква се вайпинга да е приятно занимание, и да ви удовлетворява по същия начин, по който пушенето
 
Ето четири въпроса, които смятаме, че трябва да си зададете, преди да изберете вашата е-цигара:
 
 - Желаете ли вида удовлетворение, който никотинът ви дава, или искате да добиете нов опит с нови вкусове и аромати?
 
 - Или предпочитате сензорните аспекти на пушенето - може би сте пушили ментолови цигари и бихте искали нещо, което да е близко до това усещане?
 
 - Дали големите облаци (количеството пара) са по-важни за вас или искате да сте по-дискретни, докато се разхождате с вашата е-цигара?
 
 - Искате ли голямо устройство, което създава впечатление, когато го показвате на хората, или бихте предпочели нещо по-малко, деликатно и по-удобно за употреба?
 
След като помислите и отговорите на тези 4 въпроса, сте готови да пазарувате.
 
Това означава, че трябва да пристъпите към същинския избор на вашата електронна цигара.
 
Вече сте решили какъв вид вайпър (пушач на е-цигари) бихте искали да бъдете. Преди да помислите за ароматите и вкусовете, трябва да погледнете в нашата селекция от продукти на промоцинална цена, както и комплектите, който предлагаме, за да определите какъв вид устройство ви пасва най-добре.
 
Ако сте избрали комплект с по-висока устойчивост на намотката и по-ниска мощност, може би трябва да изберете течност с по-високо съдържание на никотин. По този начин ще имате по-интензивен никотинов опит, защото концентрацията ще бъде по-висока.
 
Изборът на течност не е точна наука - няма правила, няма и кой знае колко полезни съвети. Всичко е въпрос на вкус! И тък като стана дума за течност, няма как да не кажем няколко думи за резервоарът, или пълнителят на е-цигарите.
 
Резервоарът или пълнителят, или мястото където се нагрява течността - също има тенденция да бъде по-голямо или по-малко. Това е така, защото бубините с по-ниско съпротивление ще изпаряват повече течност на всмукване. И това означава повече обем на парите и по-големи облаци!
 
Устройствата, които имат по-малки резервоари или по-скоро - пълнители, често (но не винаги) са по-малки и по-дискретни. Поради тази причина техните батерии издържат по-дълго време (това твърдение би могло да бъде оборено, ако направите разумен избор на батерия).
 
Все пак, ще получите прилично количество па́ри от тях, но тези изпарения няма да произведат огромните облаци, които можете да получите от по-големите пълнители, с по-мощните бактерии. Те са отличен избор за ситуации, в които предпочитате да се разхождате дискретно и без да правите кой знае какво впечатление.
 
Какъвто и избор да направите, има две сигурни неща. Едното е, че колкото и да сте сигурни в избора си, нашите специалисти ще направят този избор още по-удачен. И второто е, че е почти невъзможно да останете незабелязан, ако пушете е-цигара, поради простата причина, че може да димите с нея буквално НАВСЯКЪДЕ.