Какво може да очаквате, когато преминете на е-цигара?

Поради една или друга причина, почти всеки актуален пушач се е опитал да откаже цигарите в миналото, но без успех. Е, сега не е нужно да се отказвате, защото има алтернативно устройство за пушене. Е-цигарата дава възможност да се пуши без да сте изложени на вредното въздействие на химичните вещества, които са факт при традиционните цигари. Въпреки това, има няколко неща, които трябва да се имат предвид при преминаването към електронни цигари.
 
 - Първата седмица обикновено е най-трудното време на прехода. Всеки пушач има свои уникални реакции, но първите седем дни действително са най-тежки при отказа от традиционни цигари.
 
 - Различно е времето при всеки пушач, за което тялото се приспособява към липсата на никотин и други химикали. Често срещана реакция е да се изпушват по една-две цигари на седмица, и едва след това да се постигне пълен отказ. Или да се започне наново с пушенето.
 
 - Проблемът при отказването на цигарите не е само никотиновата зависимост. Онова, което дърпа назад всеки пушач е навика. Пушенето е нещо, което кара много хора да се чувстват добре и щастливи, въпреки че не е здравословно. Електронната цигара позволява на пушачите да продължат навика, без да се застрашава тяхното здраве или здравето на членовете на техните семейства.
 
Едно от предимствата на електронното пушене и електронните цигари е, че можете да регулирате наситеността на никотина. Може би ще е необходимо да мине известно време, и да си поиграете с количеството на никотина в течността, за да откриете точно онова, което ви е нужно и приятно.
 
Ако търсите алтернативен начин да набавите никотин, за който тялото ви жадува, електронните цигари предоставят тези ефекти без дим и други негативни ефекти от изгарянето на тютюна.
 
Една от първите промени, на които ще станете свидетели, след като започнете да използвате електронна цигара е различния цвят на кожата. Само след около месец-месец и половина от отказване на цигарите, ще се радвате на здравословен тен на лицето. Към това трябва да прибавим и живот без стрес и нерви, особено ако изберете здравословната алтернатива, а именно - електронните цигари.
 
Пушенето на е-цигари е не просто модно. То е препоръчително и наложително, особено при хора, които редовно и дълговременно са пушили цигари с тютюн.