Никотинова течност за електронна цигара: най-важното, което трябва да знаете!

Именно поради тази причина използването на е-цигара не се свързва с приема на катран и канцерогенни вещества, които по фатален начин увреждат здравето на пушача.
 
Насищането с никотин при използването на електронна цигара се случва като се вдишват изпаренията от течността, която се използва.
 
Да започнем с най-основните въпроси - какво е течност за електронна цигара и каква е разликата между различните видове? Какво има в тази течност?
 
Първо: течностите, които се слагат в изпарителите, са с различно съдържание на никотин. Този показател обичайно се асоциира с милиграмите, които съдържа течността. При различните производители тези цифри може да се различават, но в повечето случаи има течности с 6, 12 и 18 мг. Понякога, 8, 11 и 18 мг. Милиграмите обичайно съответстват на леки, средни и силни цигари. Диапазонът на никотиновото съдържание е от 0 (нула) до 18 мг никотин. Пушачите са наясно, че това е по аналогия с традиционните цигари. Има леки, средно леки, силни течности... Има и течности с различен аромат, но за това по-подробно ще ви информираме в няколко поредни публикации. 
 
Трябва да бъдете подготвени за следното:
 
 - името на течността (това е особено характерно за "тютюневите" вкусове) в повечето случаи няма нищо общо с вида и марката на цигарите, за което подсказва името. Ако видите течност за е-цигари с познато име, не очаквайте тази течност да има същия вкус, като цигарите. В допълнение - течност с едно и също име може да има различен вкус, в зависимост от производителя.
 
 - вкусовете и възприятията на различните потребители са различни. Затова, при избора на течност за е-цигара има едно основно правило - опитай!
 
И на трето място - течността, която се използва за електронните цигари може да бъде естествена (органична) и изкуствено синтезирана.
 
Какъв е съставът на течностите за електронни цигари?
 
Съставът на течност за електронни цигари е както следва:
 
- пропилен гликол (традиционно съкращение PG);
- глицерин (традиционно съкращение VG);
- дестилирана вода (традиционно съкращение АD).
 
Тези съставки са широко използвани във фармакологията и козметологията. За всяка една от тях подробно може да прочетете в Уикипедия.
 
Процентът на основните съставки може да варира. Към днешна дата има три основни "стандартни" съотношения:
 
Традиционно: PG 55% + VG 35% + AD 10%;
Ice Blade (ледено острие): PG 95% + AD 5%;
Velvet Cloud (кадифен облак): VG 80% + AD 20%.
 
В заключение: няма универсални, еднакво подходящи за всички потребители течности за електронни цигари. Голямото разнообразие улеснява избора.
 
Затова - ОПИТАЙТЕ! Разгледайте различните предложения, които ви предлагаме и се възползвайте от актуалните промоции, за да откриете още по-лесно и на по-добра цена своя вкус!