Преди Коледа: Как да изберем електронна цигара за подарък на мъж?

За радост на дамите, електронната цигара е избор, който предполага много опции. Разбира се, винаги може да "отбиете номера" с кутия шоколадови бонбони или бутилка хубав алкохол, но не това е целта.
 
Цел на няколко поредни статии е да ви информираме правилно за избора на устройство или аксесоари към него, защото идват празници. А щом четете това, вие не просто искате да "отбиете номера". Вие искате и ще успеете да направите един наистина оригинален, полезен и запомнящ се подарък.
 
Повечето от нас искат да направят приятен, но и практичен, функционален подарък. Какво трябва да направите? Ако въпросът засяга лице, което пуши, www.elektronnicigari.bg е готов да ви улесни значително, като ви предложи електронна цигара и аксесоари към нея като оптимален подарък!
 
Междувременно, когато планирате закупуването на това устройство, не може просто да дойдете в магазина и да изберете произволно първия модел, който ви хареса. Ето защо, предварително и внимателни помислете за начина на живот и предпочитанията на човека, на когото ще подарите електронна цигара. В този ред на мисли всичко е важно: дизайнерски предпочитания, интензивност на пушенето, характеристики на работата и т.н.
 
Вече ви казахме как да изберете електронна цигара като подарък (  http://bit.ly/2zHjLpq) и на кое по-специално трябва да се обърне внимание, ако мислите за закупуването на това устройство. Ето защо, в допълнение към препоръките, които вече сме представили, в тази статия ще се опитаме да опишем как да създадем грандиозен и в същото време полезен подарък за човек във всеки конкретен случай.
 
4 практически съвета
 
Изборът на този или онзи модел до голяма степен зависи от това, на кого ще подарявате електронна цигара.
 
Подарък на приятел, близък или брат
 
На любим човек, когото познавате добре, но все още не е напълно наясно с вкусовите си предпочитания, е по-добре да не купувате скъпи и сложни модели. Разбира се, ако човек има опит в "диалога" с електронна цигара - възможно е да спрете избора си на по-скъп и сложен можел, като Joyetech CuBox с CUBIS-2.

[/userfiles/files/CuBox_with_CUBIS_02.png]

 
Все пак, ако имате по-скромен бюджет и искате да направите подарък, който ще позволи на любимия ви човек да се запознае отблизо със света на еко-пушенето - най-добрият вариант може да бъде, например, SMOK VAPE PEN 22 ВЕЙП НАРГИЛЕ или [/userfiles/files/2017-03-14-07_44_485507.jpg]
 
Подарък за баща
 
Пушачите с дълга история, и особено хората, които са в зряла възраст, често са много консервативни за неща, които са свикнали да използват ежедневно. Затова, в този случай, е по-добре да не подарявате модерно мултифункционално устройство. Изберете модел, който най-малкото наподобява обикновена цигара. Това може да бъде например Joyetech eGo AIO D22  или Kanger EVOD MEGA 1900mAh. Също така обърнете внимание на класическите модели, които ще ви предложат нашите консултанти.

[/userfiles/files/4931.jpg]
 
Подарък за съпруг / гадже
 
Тук възможностите за индивидуален избор са наистина неограничени, защото точно този човек познавате много добре и прекарвате с него преобладаващата част от времето си. Това означава, че лесно можете да разпознаете неговите вкусове, предпочитания и познавате начина му на живот. Защото, в този случай, да се препоръчат конкретни модели е трудно - всичко зависи от характеристиките на любимия ви.
 
Подарък на шефа
 
Навярно вие и вашите колеги сте решили да подарите общ подарък на вашия шеф, и сте събрали една по-сериозна сума. Независимо от конкретната причина, подаръкът трябва да е различен и оригинален, и в същото време да се вписва идеално не само в стила на бизнеса, но в самия живот на този сериозен човек. В този случай най-добрият избор ще бъде солиден представителен модел. Например Joyetech CuAIO D22 1500mAh.

[/userfiles/files/joyetech-cuaio-d22-7.jpg]

 

Надяваме се да сме били полезни с насоките, които ви дадохме в тази статия. И тук не вземаме под внимание редица други ползи от подаръка на електронна цигара, които се изразяват в отсъствието на пасивно пушене, намаляване на вредните ефекти върху тялото, възможността за пушене на много места, където обикновените цигари са забранени.
 
Нямаме съмнение, че само месец по-късно човекът, на когото сте подарили електронна цигара, ще изпита всички тези предимства върху себе си и ще оцени напълно оригиналния ви подарък!
 
За допълнителни въпроси пишете ни на адрес elektronnicigari.bg@gmail.com, посетете ни в магазините на бул. „Христо Ботев“ 114 ,бул. „Шести Септември 162“ и ул. Младост 29 или се обадете на телефон 0895-53-63-63