Препоръки за обслужване и съхранение на електронната цигара

Електронните цигари могат да бъдат закупени във всички страни по света. Електронните устройства напълно задоволяват потребителите, и използването на тютюневи цигари скоро ще остане в миналото.
 
Сред широката гама от стоки, които предлага модерният пазар, всеки може да избере устройство, което да отговаря на неговите потребности и нужди.
 
В нашия онлайн магазин - www.elektronnicigari.bg - може да изберете електронни цигари, течности и аксесоари за тях, с различни функции, размери и различни цени.
 
Разбира се, след като си купите електронна цигара, е добре да сте запознати с някои най-общи препоръки за съхранение и обслужване на електронната цигара.
 
Правилна работа
 
За да се насладите на гладко функциониране на устройството, е необходимо да спазвате няколко важни правила:
 
1. Изпарителят трябва да се сменя своевременно. При по-честа употреба - 2 пъти месечно, при по-рядко използване на цигарата и веднъж е достатъчно.
 
2. Течността в резервоара не бива да свършва напълно. Но и да го напълните догоре не е препоръчително. Поддържането на едно оптимално количество течност ще се случи във времето, когато използването на е-цигара няма да е толкова непознато и странно за вас.
 
3. Мястото, където се намира батерията, е необходимо винаги да се поддържа чисто.
 
4. Батерията на закупеното устройство трябва да бъде правилно заредена. Това означава, че новата батерия трябва да бъде напълно разредена и заредена за 5 часа. Тази процедура трябва да се извърши 3 пъти.
 
Такива прости и достъпни правила за работа с електронна цигара ще запазят устройството и ще удължат експлоатационния му живот. Нашите любезни експерти ще отговорят на всеки въпрос, по отношение използването на е-цигарата. При необходимост може да се обадите на телефон 0895-53-63-63, да изпратите мейл - elektronnicigari.bg@gmail.com, или да посетите магазините ни в Пловдив на адрес: бул. „Христо Ботев“ 114 и бул. 6-ти септември.
 
Основни правила за използване на е-цигара
 
Основните правила за използване на електронно устройство включват следните елементи:
 
1. Цигарата, както и нейните компоненти, трябва да са на място, недостъпно за деца.
 
2. Строго се забранява поставянето на е-цигарата върху повърхност, която може да бъде изложена на висока температура или пряка слънчева светлина.
 
3. Необходимо е да се гарантира, че по време на пушенето течността в патрона не попада в устата при образуването на пара. Много е вредно и опасно е това.  Ако се случи, незабавно изплакнете устата.
 
4. Батерията, която е напълно заредена, може да контактува с метални предмети.
 
5. При свръхчуствителност към никотин, използвайте течности, в които няма никотин.
 
Както може би ще разберете, електронната цигара не е чак толкова сложно устройство, което изисква едва ли не професорска степен, за да бъде обслужено.  Както всеки по-чувствителен и модерен уред и тя изисква постоянни грижи и поддръжка. И ако спазвате инструкциите, които получавате при закупуване на е-цигара, както и онова, което изброихме по-горе, можете да забравите какво беше това аналогова цигара с тютюн, да сложите електронното устройство в джоба си и да не се притеснявате за здравето си.